Primal на Генди Тартаковски

В един, може би алтернативен свят, един "праисторически" човек се бори за оцеляването си. С една дума - живее. Само дето в този свят той не е върховният хищник, все още. В този свят човека съжителства с динозаврите... До тук имаме всичко необходимо за невероятна анимация - любим невероятен аниматор и завладяващ сюжет... Но засега (след първите два епизода), нещо не се получава така. С огромни недомислици (и не говоря за хора-динозаври комбинацията), дупки в историята и преиграване за мен нещата са на зле.
Засега обаче сериала е високо оценен, и предостатъчно насилствен - все пак неандерталците и динозаврите трябва да ядът, включително жени и деца. Всъщност така се срещат и главният ни герой с динозавъра си - той вижда как огромните зверове изяждат семейството му. а по-късно присъства на атаката им над гнездото на майка с малките и и вижда как тя отчаяно брани децата си. За съжаление, неуспешно. Но общият враг, създава и нови "приятелства" или по-скоро съюзи.
Както казах, интересен проект с красива анимация, без диалог (ръмженето и крясъците не се броят), но с достатъчно "безсмислено" насилие и прекалено много кръв... Жалко Генди, а последният Самурай Джак беше толкова приятен за гледане...

Препоръчвам:

2/10



Рейтинг Genndy Tartakovsky's Primal
(2019) on IMDb
Създател: Генди Тартаковски
Участват: Аарон ЛаПланте
Студио: Cartoon Network Studios, Adult Swim, MGM Television, Williams Street
Времетраене 22 минути

Публикуване на коментар

0 Коментари