Изкуството на меча Онлайн Алисизация - Sword Art Online: Alicization

Когато Кирито се свестява, установява, че е в нов непознат за него свят. Но не може да си спомни и реалният за него свят. Още повече, че среща момче на име Югео, което твърди, че са израстнали заедно, въпреки че Кирито е убеден, че пред него е NPC (герой, който не е играч). Но да, има спомен за тях тримата - Кирито, Югео и Алис, която преди време е отведена от рицари в столицата. Югео иска да открие какво е станало с Алис, но първо трябва да отсече дървото, което семейството му от поколения се опитва да отсече.
А в реалният свят Асуна се опитва да открие къде правителството е пренесло тялото на Кирито и в какъв опасен експеримент са го забъркали пак. Затова се свързва с ученият разработил болничното легло за пълно потапяне във виртуален свят и бивша асистентка/любовница на създателя на ИМО, а сега професор Куджиро... Но се оказва, че да открие топ-секретното място е фасулска работа, в сравнение с излизането с/без Кирито от там. Защото докато във Виртуалната реалност Кирито и Югео търсят Алис, в реалният свят терористи търсят Изкуствен Интелект със същото име на същото секретно място... Алисизация е невероятно добро прераждане на поредицата със много силен и завладяващ сюжет. Грабва от първи епизод и колкото повече гледате, толкова повече се гмуркате в историята без изглед някога да изплувате същият човек.
Рейтинг Sword Art Online (2012– ) on IMDb
Режисьор: Томохико Итō
Участват: Йошицугу Мацуока, Харука Томацу, Нобунага Шимазаки, Ай Каяно
Студио: A-1 Pictures, ASCII Mediaworks, Aniplex
Времетраене 24 минути
Предистория Изкуството на меча Онлайн - Sword Art Online The Movie: Ordinal Scale
Продължение Изкуството на меча Онлайн Алисизация - Войната за Подземен свят - Sword Art Online: Alicization - War of the Underworld

Публикуване на коментар

0 Коментари